Tarot Vlaanderen

Misschien  ben je op zoek naar een plaats om in het Nederlands van gedachten te wisselen over tarot? Ja? Dan is de facebookgroep Tarot Vlaanderen iets voor jou.

DOELGROEP
Iedereen met interesse in het bestuderen van TAROT als visueel instrument om inzicht in zichzelf en het leven te krijgen is welkom.

DOELSTELLING
Tarot Vlaanderen is een ontmoetingsplatform voor het delen van ideeën en ervaringen om elkaar op deze manier te ondersteunen in het bestuderen van de tarot.

GROEPSREGELS ?
Ja! We vinden het belangrijk dat er inhoudelijk veel te beleven valt en dat er een aangename en stimulerende sfeer heerst.
Alle regels vind je bij de groepsomschrijving op facebook.

WAAROM AANSLUITEN?

We zijn een relatief kleine groep, met veel connecties in de internationale tarotwereld.
Verschillende deelnemers aan activiteiten van Tarot Cirkel zijn ook lid van deze facebookgroep.
Heb je vragen over tarot, dan krijg je advies van mensen die zich reeds lang verdiepen in tarot en westerse esoterie. Wie op het internet informatie zoekt over tarot komt regelmatig op commerciële sites terecht. Vaak gaat de informatie niet verder dan wat de kaart betekent in een legging. Als je het gevoel hebt dat dit niet voldoende is, je heb een prangende vraag waarop je het antwoord zoekt of je hebt een interessante tip, dan is Tarot Vlaanderen jouw tarotstek op het internet. Iedereen kan op simpele aanvraag zich aansluiten bij de groep en op elk moment de groep verlaten. En nee… je hoeft echt niet in Vlaanderen te wonen. We verwachten van de leden enkel interesse in het onderwerp en een actieve inbreng.

facebook like