Visie

Tarot is een visueel spiritueel medium dat je uitnodigt de meest waardevolle reis te maken in je leven nl. die van een ontmoeting met JEZELF.
De kaarten spiegelen gedachten en emoties die sluimeren in het onbewuste. Ze tonen ervaringen die zich kunnen ontvouwen in je leven.
Door diep in jezelf af te dalen ontdek je een bron van helende wijsheid.
Tarot opent je ogen voor aspecten in jezelf die minder of geen aandacht krijgen. Zo zet de tarot de deur open om het leven en jezelf vanuit een andere invalshoek te benaderen. Het creëert een innerlijk ruimte, waar je jezelf kan doorgronden en liefdevol omarmen.
Door het spiegelen van je leven en jezelf, kan de tarot je een ruimer inzicht geven en een kracht in jezelf vrijmaken om volop in het leven te staan.
Vanuit de oneindige rustgevende kracht die tarot in jezelf losmaakt, kan je je leven voorwaarts sturen in de richting die jij wenst.

Het bestuderen van de tarot ervaar ik als een spirituele verrijking. Er is zoveel te ontdekken in de tarot, dat het ontrafelen van de symboliek een blijvende fascinatie biedt.

De westerse esoterisch traditie is voor mij een bron van inspiratie en een stimulans bij het ontwikkelen van een eigen spiritueel denkkader. Vanuit deze visie schrijf en begeleid ik anderen in het werken met de tarot.

Ik hoop dat de artikels op mijn blog en mijn boek Tarot voor iedereen, voor jou kleine oases mogen zijn tijdens je spirituele ontdekkingsreis.
Ik wens je mooie inzichten in jezelf en veel inspiratie.
Wil je anderen tarotliefhebbers ontmoeten neem deel aan de activiteiten van De Cirkel of word lid van de facebook groep Tarot Vlaanderen.

Schrijf je in op de Nieuwsbrief !

Nog niet vertrouwd met tarot? Lees dan zeker 10 tarot weetjes en veel gestelde tarotvragen

Hartelijke groet,
Annick Van Damme

signeersessie Tarot Museum Belgium
signeersessie in Tarot Museum Belgium