info + contact

Ik ben gepassioneerd door de symboliek in de tarot.
Een passie die ik graag met anderen deel via mijn blog Tarot Cirkel, ontmoetingsdagen, lezingen en cursussen.

Het bestuderen van de tarot ervaar ik als een spirituele verrijking. Er is zoveel te ontdekken in de tarot, dat het ontrafelen van de symboliek voor mij een blijvende fascinatie heeft. De kaarten spiegelen gedachten en emoties die sluimeren in het onbewuste. Ze tonen ervaringen die zich kunnen ontvouwen in je leven.
Door het spiegelen van je leven en jezelf, kan de tarot je een ruimer inzicht geven en een kracht in jezelf vrijmaken om volop in het leven te staan.

De westerse esoterisch traditie is voor mij een bron van inspiratie (letterlijk : inblazing) en een stimulans bij het ontwikkelen van een eigen spiritueel denkkader. Vanuit deze visie begeleid ik anderen in het werken met de tarot.

Annick Van Damme

Via tarot.cirkel@skynet.be kan je me contacteren voor een signeersessie, een gesigneerd boek, een lezing of workshop in België / Nederland.

signeersessie Tarot Museum Belgium
signeersessie in Tarot Museum Belgium