info & contact

Over de auteur
Annick is gepassioneerd door de symboliek in de tarot. Een passie die ze graag met anderen deelt via haar blog Tarot Cirkel, ontmoetingsdagen, lezingen en cursussen. De westerse esoterisch traditie en tarot ervaart zij als belangrijke bronnen van inspiratie (letterlijk : inblazing) en een stimulans bij het ontwikkelen van een eigen spiritueel denkkader. Vanuit deze visie begeleidt ze anderen in het werken met de tarot.

Lees mijn BLOG over tarot met aandacht voor historisch achtergrond informatie en de symboliek in de tarotkaarten. De zeer gevarieerde onderwerpen inspireren je bij het bestuderen van de tarot en zetten aan tot het gebruik van de tarot als spiegel bij zelfontwikkeling en als middel om een ruimer inzicht te krijgen in je persoonlijk verleden, heden en toekomst. Op de website staan meer dan 100 blogberichtjes. Zoek jij iets over een bepaald tarotonderwerp, gebruik dan de zoekfunctie in de rechterkolom en ontdek wat ik erover schreef.

In september 2014 kwam het boek Tarot voor iedereen
uit bij uitgeverij AnkhHermes
Bekijk hier het inkijkexemplaar van Tarot voor iedereen
omslag boek Tarot voor iedereen auteur Annick Van Damme uitgeverij AnkhHermes

In de AGENDA vind je informatie over lezingen, cursussen, acties, boekpresentaties en evenementen waarop ik te gast ben.
Wil je als eerste op de hoogte zijn, schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief

Op de LINK  pagina staan mijn favoriete links met (Engelstalige) informatie over tarot en esoterie.

Wil je me contacteren?
Graag help ik u op weg met het beantwoorden van inhoudelijke vragen over tarot. Helaas ontbreekt het me de tijd om per mail uitvoerig van gedachten te wisselen. Ik geef nooit persoonlijk advies m.b.t. uw levensvragen, per email.
Dank voor uw begrip.
Via dit contactformulier kan je me ook contacteren voor signeersessie, lezing of workshop in België of Nederland.