13 manen planner

Met mijn nieuwe planner / jaarboek / dagboek ga ik een nieuw magisch jaar tegemoet.
De verschillende korte schrijfopdrachten helpen je vorm te geven aan je project en dagen je uit concrete stappen te nemen. Vertrekkend vanuit de droom als krachtbron, wordt de maan gedurende 13 periodes je persoonlijke coach.

Om veel te schrijven

In de kast ligt mijn nieuwe planner, een 13 manen jaarplanner, 13 manen om je dromen waar te maken. Ik moet nog even wachten om er mee aan de slag te gaan, al heb ik er al enkele woorden in geschreven. Op 8 oktober, net voor de volgende nieuwe maan, start de planner. Ik kijk er echt naar uit, want ik ben iemand die graag haar gedachten laat neerdwarrelen op papier. Schrijven op papier is een totaal andere schrijfervaring dan tikken op een klavier. Met een pen in de hand blijf je dichter bij je gevoel, ben je creatiever en is het gemakkelijker om ‘out of the box’ te denken.
En vooral het is echt leuker!
Vroeger had ik vele kleine boekjes om in te schrijven, maar zo raken je ideeën vlug verspreid.  De planner is ideaal voor het verzamelen van vele kleine en grote ideeën!

Op het ritme van de maan

Deze zomer las ik verschillende boeken over de maan. Het thema ‘leven met de maan’ spreekt me aan omdat dit aanvullend is op mijn manier van werken met tarot. Toen ik eind augustus de planner zag op de website van tarot.nl, was ik meteen verkocht.
Het voelde aan als het antwoord op mijn verlangen om het werken met tarot te combineren met het werken met maanenergie.

Meer dan een planner

De combinatie van informatieve tekst, meditatie, planner en schrijf- en doe-opdrachten vind ik een pluspunt. Ideaal voor wie aan een persoonlijk project wil werken of op innerlijk avontuur wil gaan. De woorden van de schrijfster zijn aanmoedigend. De verschillende korte schrijfopdrachten helpen je vorm te geven aan je project en dagen je uit concrete stappen te nemen. Vertrekkend vanuit de droom als krachtbron, wordt de maan gedurende 13 periodes je persoonlijke coach.

Ik ga met mijn maanboek/planner een nieuw magisch jaar tegemoet!

begin jaarplanner 13 manen

 

De jaarplanner is te koop voor  29,95 euro in verschillende spirituele winkels, op bol.com,  tarot.nl en natuurlijk via de website van de uitgeverij/auteur Moonflow

Auteur: Tarot Cirkel

Ik ben gepasioneerd door de symboliek en geschiedenis van de tarot. Tarot is een prachtig visueel medium om jezelf te ontdekken. Tarot heeft haar wortels in de Westerse Spirituele Traditie en heeft verschillende raakvlakken met het Christendom, alchemie, de westerse cultuur, filosofie,... Tarot is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Annick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.