Geplaatst in tarot

Zin in een vier-seizoenen kaartlegging

Alle kaartleggingen zijn de deur uit! Volgend jaar nieuwe acties!

Voel je al een kleine kriebel? Een stemmetje in jezelf dat zich afvraagt wat het nieuwe jaar zal brengen. Misschien heb je zin in een (gratis) vier-seizoenen legging?

Per seizoen trek ik drie kaarten. De Poortkaart vertelt je wat er dat seizoen op je pad komt. De Sleutelkaart stelt je hulpbron voor, zodat je net iets gemakkelijk of met meer plezier door “de poort” kan gaan. De derde kaart is de Schatkaart en stelt een bijzondere, leuke, unieke ervaring voor, die je pas kan ontdekken nadat je de poort bent gepasseerd.

Mijn kaartleggingen zijn bedoeld als spirituele gids. Ze werpen een licht op je pad, maar zijn geen toekomstvoorspelling. Elke zoeker (een kaart uit de Pagan Otherworlds Tarot!) bewandelt bewust zijn pad en neem verantwoordelijkheid voor de eigen beslissingen en acties.

Ik geef 5 leggingen weg! Deelnemen kan enkel via het onderstaand formulier.
Ten laatste begin januari 2018 ontvang je een mail met de legging en duiding.

Voor de kaartlegging gebruik ik de prachtige Pagan Otherworlds Tarot.

Alle kaartleggingen zijn de deur uit! Volgend jaar nieuwe acties!

Auteur:

Ik ben gepasioneerd door de symboliek en geschiedenis van de tarot. Tarot is een prachtig visueel medium om jezelf te ontdekken. Tarot heeft haar wortels in de Westerse Spirituele Traditie en heeft verschillende raakvlakken met het Christendom, alchemie, de westerse cultuur, filosofie,... Tarot is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Annick http://tarotcirkel.com

8 gedachten over “Zin in een vier-seizoenen kaartlegging

  1. De eerste 5 aanvragen voor een kaartlegging waren in enkele minuten weg. Ik heb het formulier om een kaartlegging aan te vragen nog even online gelaten, omdat ook iets minder snelle blogbezoekers een kans zouden krijgen. Uiteindelijk heb ik na anderhalf uur beslist de actie stop te zetten, omdat ik ondertussen reeds 11 aanvragen had ontvangen.
    Vele aanvragers zijn al jaren trouwe lezers van mijn blog en/of bezoekers van de facebookpagina van Tarot Cirkel. De meeste zijn dus, net als ik, echte spirituele ontdekkingsreizigers.
    Met veel enthousiasme start ik vandaag met de eerste vier-seizoenen legging. Iedereen die via het contactformulier zich aanmeldde voor de gratis legging mag dus binnen enkele weken een mail met persoonlijke legging en duiding ontvangen.

  2. Annick,ik ben zeer geinteresseerd in Tarot en zou graag een persoonlijke legging van jou krijgen.
    vriendelijke groet
    Samuel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s