Geplaatst in boeken over tarot, tarot

Nieuwsbrief en weggeefactie

Nieuwsbrief Tarot Cirkel

 

Terug een gevuld tarotjaar achter de rug.
Een bijzonder jaar met het verschijnen van mijn boek Tarot voor iedereen,
I Can Do It festival in Rotterdam, de boekenbeurs van Antwerpen en tarot-ontmoetingsdagen in Oostende en Mechelen.
Dank je wel voor de warme ontvangst en hartelijke ontmoetingen!

 

Ik wil dit jaar feestelijk afsluiten, daarom heb ik drie pakjes onder mijn kerstboom gelegd. Wie graag kans wil maken op één van deze drie cadeautjes, kan deelnemen via een reactie op dit bericht of via de facebookpagina.
Laat me weten welk cadeautje je verkiest!

Ik wens jullie een fijne eindejaarsperiode en een schitterende start van 2015!

Van harte,
Annick Van Damme

Auteur:

Ik ben gepasioneerd door de symboliek en geschiedenis van de tarot. Tarot is een prachtig visueel medium om jezelf te ontdekken. Tarot heeft haar wortels in de Westerse Spirituele Traditie en heeft verschillende raakvlakken met het Christendom, alchemie, de westerse cultuur, filosofie,... Tarot is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Annick http://tarotcirkel.com

7 gedachten over “Nieuwsbrief en weggeefactie

  1. Leuk idee Annick, mocht ik de gelukkige zijn van een cadeautje dan zou ik graag het tarotzakje van de baba studio ontvangen.( Ik duim voor mezelf.) Fijne feestdagen gewenst voor iedereen die dit blog leest.

  2. Amai hoe leuk dat jij 3 extra kadootjes liggen hebt onder je boom… Mocht de onschuldige hand mijn naam trekken, wens ik graag jou boek als kadootje…. Ondertussen wens ik jou het allermooiste, veel geluk en voorspoed en hopen liefde in het komende jaar.
    Warme kerstgroeten Ann

  3. Annick, wat ontzettend leuk dat de wereld zo klein is! Laatst heb ik de afspraak met mezelf gemaakt om mij meer te verdiepen in astrologie en tarot. Toen ik ging kijken wie mijn nieuwe volgers zijn, kwam ik op jouw blog terecht. Nog geen half uur later stuit ik ‘toevallig’ op het Thoth Tarot voor een prikkie, dus die ligt nu bovenop mijn Rider Waite onaangeroerd te wachten tot ik ermee aan de slag ga.

    Er ging weer een weekje voorbij tot ik net een lijstje zat te maken welke boeken van VBK media ik nog voor Inspirerend Leven wil lezen en toen zag ik jouw boek. Ik dacht nog ‘die komt bekend voor, is dat niet..?’ en jawel! Zo kom ik wéér terug op tarot en op jouw blog! Volgens mij kunnen de signalen niet sterker: 2015 wordt een tarotjaar 😉

    Veel liefs en een mooi einde van 2014 gewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s