boek tarot voor iedereen tarot museum mechelen

Nieuwsbrief en weggeefactie

Nieuwsbrief Tarot Cirkel

 

Terug een gevuld tarotjaar achter de rug.
Een bijzonder jaar met het verschijnen van mijn boek Tarot voor iedereen,
I Can Do It festival in Rotterdam, de boekenbeurs van Antwerpen en tarot-ontmoetingsdagen in Oostende en Mechelen.
Dank je wel voor de warme ontvangst en hartelijke ontmoetingen!

 

Ik wil dit jaar feestelijk afsluiten, daarom heb ik drie pakjes onder mijn kerstboom gelegd. Wie graag kans wil maken op één van deze drie cadeautjes, kan deelnemen via een reactie op dit bericht of via de facebookpagina.
Laat me weten welk cadeautje je verkiest!

Ik wens jullie een fijne eindejaarsperiode en een schitterende start van 2015!

Van harte,
Annick Van Damme

7 Comments

 1. Ann Teirlynck

  Amai hoe leuk dat jij 3 extra kadootjes liggen hebt onder je boom… Mocht de onschuldige hand mijn naam trekken, wens ik graag jou boek als kadootje…. Ondertussen wens ik jou het allermooiste, veel geluk en voorspoed en hopen liefde in het komende jaar.
  Warme kerstgroeten Ann

 2. Gigi

  Annick, wat ontzettend leuk dat de wereld zo klein is! Laatst heb ik de afspraak met mezelf gemaakt om mij meer te verdiepen in astrologie en tarot. Toen ik ging kijken wie mijn nieuwe volgers zijn, kwam ik op jouw blog terecht. Nog geen half uur later stuit ik ‘toevallig’ op het Thoth Tarot voor een prikkie, dus die ligt nu bovenop mijn Rider Waite onaangeroerd te wachten tot ik ermee aan de slag ga.

  Er ging weer een weekje voorbij tot ik net een lijstje zat te maken welke boeken van VBK media ik nog voor Inspirerend Leven wil lezen en toen zag ik jouw boek. Ik dacht nog ‘die komt bekend voor, is dat niet..?’ en jawel! Zo kom ik wéér terug op tarot en op jouw blog! Volgens mij kunnen de signalen niet sterker: 2015 wordt een tarotjaar 😉

  Veel liefs en een mooi einde van 2014 gewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.