Wie ben jij?

Dag trouwe lezer van mijn blog!
Dag toevallige passant!

Je leest mijn schrijfsels. Onze wegen kruisen elkaar in, een virtuele ontmoeting. Even spring je binnen om één (of meer) van mijn hersenspinsels  te lezen.

Af en toe lees ik iets van jullie : een complimentje, een vraag of een leuke tip.
Sommigen drukken zelfs alle schrijfsels af. Leuk! Dat bracht me trouwens op het idee om een pagina met interne links te maken. Op de ABC van Tarot Cirkel vind je een overzicht van al mijn blog artikels.

Maar laat ik het nu eens over jou hebben, beste lezer! Wie ben jij?
Nee, dit is geen oproep om aan zelfreflectie te doen?
Ik wil echt gewoon weten wie er op dit moment mijn blog bezoekt!
Hoe kwam je hier terecht en welke informatie zoek je?
En heb je het gevonden?

Bestudeer je tarot, verzamel je decks of voel je je nog een beetje een groentje op tarotvlak?

Ben jij die leuke 24- jarige studente met bruine ogen en een oprechte interesse in tarot?
Of misschien ben jij wel die 35-jarige rustige man met tarot-ervaring en gevoel voor humor?

Laat jij even een reactie achter? Fijn! Al hoeft het niet natuurlijk. Misschien blijf jij wel mijn onbekende bloglezer. Niet alle mysteries moeten ontrafelt worden.
Het was fijn dat je hier even was.
Tot ziens?

Annick

Auteur: Tarot Cirkel

Ik ben gepasioneerd door de symboliek en geschiedenis van de tarot. Tarot is een prachtig visueel medium om jezelf te ontdekken. Tarot heeft haar wortels in de Westerse Spirituele Traditie en heeft verschillende raakvlakken met het Christendom, alchemie, de westerse cultuur, filosofie,... Tarot is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Annick

6 gedachten over “Wie ben jij?”

 1. Annick, kan deze artikle niet openen of lezen. Krijg de melding “Fout Gebied 404”. Weet niet wat het betekend? Waar of hoe kan ik het lezen. Groetjes, Monik

 2. Hallo .Ik ben Ida,en ik wil op deze wijze even wil laten weten dat ik het een erg leuke en interessante site vind,ik leer er weer heel veel bij.Ik leg zelf ook de Tarotkaart en ga binnenkort ook Tarotles geven.Ik hoop nog heel te kunnen genieten van de mooie artikelen.Groetjes en heel erg bedankt.Ida.

 3. Spijtig dat zo weinig durven een reactie te plaatsen. Denk dat jij normaal gezien toch niemand opeet die hier iets plaatst hé? 😉
  Ik ben Virginie van delotusvijver en underthecherryblossom blog. Mijn blog zijn meer Oosters getint en dat geeft waarschijnlijk en verkeerd beeld dat ik minder met tarot bezig ben. Ik heb altijd een grote interesse gehad in tarot. Als ik 6 jaar was ging ik stiekem naar de pak kaarten van mijn ma kijken die een Marseille en een Grand Eiteilla voor mij verborgen hield. 🙂 Ze had schrik dat vriendinnetjes zouden zeggen dat ik een rare mama had. 😀 Die facinatie die toen ontstaan is, is nooit weggegaan. Hou wel van kaarten in het algemeen ook orakelkaarten enzo. In mijn kleine collectie heb ik: een kleine Lenormand, Rider Waite kaarten, een Grand Eiteilla, Aimée Zwitser kaarten, Tao Orakel, Osho Zen tarot, Russian Gypsy Fortune telling cards en de Psychic Tarot Oracle.
  Wie ben ik verder? Ik heb enkele jaren een hypnotherapiepraktijk in bijberoep gehad maar dat heb ik voor onbepaalde tijd stilgelegd omdat dit niet meer combineerbaar was met mijn hoofdberoep en mijn gezin. Ik werk in de verzekeringssector, ben 35 en mama van een schattig zoontje van bijna 5. 🙂
  Groetjes en tot binnenkort, Virginie

  1. De meest succesvolle blogs baken een duidelijk thema af, daarom vind je hier uitsluitend tarotgerelateerde onderwerpen, maar dat wil niet zeggen dat ik geen interesse hebt andere spirituele thema’s.
   Leuk dat je hier iets over jezelf hebt geschreven en ….. in de maand oktober ben jij één van mijn gastbloggers en kunnen de blogbezoekers een bijdrage lezen over tarot met een oosters tintje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.