Tarot Vlaanderen

Via dit bericht wil ik graag de facebook groep Tarot Vlaanderen die reeds enkel maanden actief is, in de kijker plaatsen.
Misschien was je net op zoek naar een plaats om in het Nederlands van gedachten te wisselen over tarot? Ja? Dan is Tarot Vlaanderen iets voor jou.

Als groep van mensen met een passie voor tarot willen we de krachten bundelen om de kennis over tarot te bevorderen.
We geloven dat tarot een prachtig visueel instrument is om inzicht in zichzelf en het leven te krijgen en bovendien geschikt is voor meditatie en divinatie.
Het is onze doelstelling een ontmoetingsplatform op te bouwen voor het delen van ideeën en ervaringen om elkaar op deze manier te ondersteunen in het bestuderen van de tarot. Momenteel vind je ons op facebook https://www.facebook.com/groups/tarot.vlaanderen/

Waarom je aansluiten?
We zijn een kleine groep, met veel connecties in de internationale tarotwereld. Heb je vragen over tarot, dan krijg je advies van mensen die vaak reeds jaren zich verdiepen in tarot en westerse esoterie. Wie op het internet informatie zoekt over tarot komt regelmatig op commerciële sites terecht. Vaak gaat de informatie niet verder dan wat de kaart betekent in een legging. Als je het gevoel hebt dat dit niet voldoende is, je heb een prangende vraag waarop je het antwoord zoekt of je hebt een interessante tip, dan is Tarot Vlaanderen jouw tarotstek op het internet. Iedereen kan op simpele aanvraag zich aansluiten bij de groep en op elk moment de groep verlaten. En nee… je hoeft echt niet in Vlaanderen te wonen. We verwachten van de leden enkel interesse in het onderwerp en een actieve inbreng.